Ateliere și seminarii

16-18 Septembrie 2022 – AstroAnima Fest

AstroAnima Fest se dorește și se anunță un eveniment în care astrologia, ca instrument de ghidare și evoluție spirituală, să vină mai aproape de sufletele noastre.

Așa că pasionați sau practicanți de astrologie, vă invităm cu drag alături de noi să ne sărbătorim pasiunea și să explorăm cerurile în căutarea sensurilor și esenței în cadrul acestui festival astrologic, unic până acum.

Voi susține în cadrul evenimentului o conferință despre astrograma natală ca mod de a ne apropia de esența noastră divină – Astrograma natală și drumul spre Centru, conferință urmată de un workshop în care voi prezenta o metodă rapidă de a extrage din harta natală astrolologică reperele principale, folosind analiza Swot ca metodă de lucru – Analiza Swot a astrogramei natale.

Mai multe detalii despre programul evenimentului găsiți pe pagina de facebook:

https://www.facebook.com/events/1044017036301682/?active_tab=about

Sau aici: https://www.aar.org.ro/astroanima-fest-16-18-septembrie-2022/?fbclid=IwAR03xjnwsr0WrIPh-2rrWlD-Vo2D0-xeDpN9IJO7-l3VQBwl8ZYNFVDprRQ

Bilete și abonamente se găsesc aici:

https://www.entertix.ro/g/580/astroanima.html

https://www.myticket.ro/evenimente?s=AstroAnima

Vă așteptăm cu drag!

Atelier astrologic vocațional – ce job mi se potrivește

Una din cele mai frecvente întrebări, când vine vorba de explorarea astrologică a hărții, este cea legată de domeniul profesional, schimbarea domeniului de activitate, modul cel mai potrivit de acțiune în acest sector. Așa că, iată, la invitația Magic Natura, avem iarăși atelier astrologic, de data aceasta vocațional. Vom povesti și analiza sectorul de astrogramă legat de viața socio-profesională, statut, vocație.

Atelier astrologic despre energia toamnei 2020

Vă invit la un atelier de septembrie târziu, în care să povestim despre contextul astrologic actual, despre energia echinocțiului de toamnă și despre cum să ne pregătim pentru ultimul trimestru al anului, despre Marte retrograd și în ce sector de viață se întâmplă asta pentru tine, despre Jupiter și Saturn în mers direct și unde se deblochează energia.

AstroPlan 2021 – atelier online de planificare astrologică

În ultimii ani, am ajuns să îmbin armonios experiența anterioară de manager cu cea de astrolog și am conturat câteva principii de astro-planificare pe care le folosesc cu succes și care mă ajută să acționez în rezonanță cu tranzitele planetare. De la an la an, funcționează tot mai eficient.
Despre această metodă de planificare vreau să îți vorbesc la atelierul din 29 ianuarie 2021.