Ateliere și seminarii

La invitația Magic Natura Cluj țin periodic ateliere și seminarii pe teme astrologice în care abordez fie teme generale, cum ar fi planetele în zodii, energii planetare și zodiacale și cum le putem valorifica, fie teme specifice – analize previzionale periodice, seminarii de lună nouă, etc.

Atelier astrologic vocațional – ce job mi se potrivește

Una din cele mai frecvente întrebări, când vine vorba de explorarea astrologică a hărții, este cea legată de domeniul profesional, schimbarea domeniului de activitate, modul cel mai potrivit de acțiune în acest sector. Așa că, iată, la invitația Magic Natura, avem iarăși atelier astrologic, de data aceasta vocațional. Vom povesti și analiza sectorul de astrogramă legat de viața socio-profesională, statut, vocație.

Atelier astrologic despre energia toamnei 2020

Vă invit la un atelier de septembrie târziu, în care să povestim despre contextul astrologic actual, despre energia echinocțiului de toamnă și despre cum să ne pregătim pentru ultimul trimestru al anului, despre Marte retrograd și în ce sector de viață se întâmplă asta pentru tine, despre Jupiter și Saturn în mers direct și unde se deblochează energia.

AstroPlan 2021 – atelier online de planificare astrologică

În ultimii ani, am ajuns să îmbin armonios experiența anterioară de manager cu cea de astrolog și am conturat câteva principii de astro-planificare pe care le folosesc cu succes și care mă ajută să acționez în rezonanță cu tranzitele planetare. De la an la an, funcționează tot mai eficient.
Despre această metodă de planificare vreau să îți vorbesc la atelierul din 29 ianuarie 2021.