Despre

Ana-Maria Negrii

Pește Visător – Astrolog profesionist

Bine te-am găsit!

Sunt Ana-Maria Negrii și sunt astrolog dedicat, trainer și scriitoare în devenire. Am lucrat în vânzări şi management aproape 10 ani și am acumulat o bogată experiență în lucrul cu oamenii și echipele. Aduc acum această experiență în sesiunile de consiliere astrologică și de dezvoltare personală. Astrologia mi-a deschis calea către autocunoaștere și crezul meu este că oricine face pași pe acest drum către sine descoperă nu doar fericirea și bucuria de a fi, ci contribuie prin aceasta la crearea unei lumi noi, una a comuniunii și nu a competiției.

Așa că, misiunea mea este să ajut oamenii să exploreze prin astrologie drumul către sine pentru a putea valorifica înzestrările cu care au venit, într-un mod asumat și conștient, contribuind astfel la binele tuturor.

Pe lângă scris şi astrologie, mă pasionează dezvoltarea personală, educaţia, spiritualitatea şi oamenii care-şi urmează visurile. M-am antrenat să fiu mereu deschisă pentru învăţare şi asta mă ajută să trăiesc cu entuziasm.

Blogul este o călătorie în care caut să descopăr miracolele ascunse în viaţa şi în universul meu, al nostru. Scrisul este deopotrivă eliberator, vindecător şi revelator. Scriu pentru mine şi scriu şi pentru tine, pentru că împărtăşim acelaşi univers şi de multe ori ajungem să învăţăm aceleaşi lecţii. Scriu despre astrologie, despre lecții de viață, despre educație și părințit. Abordarea mea este una practică, dar, visătoare fiind, mai scriu și povești cu gust de fantezie.

Împărtăşesc din toate acestea cu gândul că pot fi de folos şi pot ajuta şi la creşterea ta. Te invit să mă însoţeşti în călătorie şi dacă ceea ce scriu te ajută în vreun fel, scrie-mi! Voi adăuga asta la lista de bucurii care fac zilele mai luminoase şi viaţa mai frumoasă.

Activitatea mea:
  • Consiliere astrologică
  • Ateliere și seminarii
  • Blogging
  • Dezvoltare personală