AstroAnima Fest – 16-18 Septembrie 2022

Credința mea este că în scurtă vreme oamenii nu vor mai avea nevoie de astrologi, căci urmează o epocă în care cunoașterea se va adânci în lume în așa măsură, că va deveni ceva firesc să simți la nivel celular când se schimbă orele planetare și trecem de pe ora Lunii pe ora lui Saturn. Se spune că suntem praf stelar și din ce în ce mai mult știința începe să demonstreze că ”precum în cer așa și pe pământ” prin imaginile tot mai detaliate surprinse atât în cosmos, cât și în interiorul corpului uman. Asemănările sunt izbitoare și e greu să mai opui rezistență acestei teorii conform căreia nu doar că suntem conectați cu planetele din sistemul solar prin compuși chimici (praful de stele), dar, vibrând la unison, pe frecvențe tot mai înalte, pe măsură ce ne trezim latura subtil-energetică, devenim tot mai responsabili de creație, lucrăm tot mai activ la transformarea Universului, ne asumăm tot mai mult latura divină, zeiască din noi.

Și da, cred cu toată ființa asta! Cred în măreția Omului și în puterea lui de Creator, chiar dacă realitatea, așa cum arată ea acum, pare să fie alta. Istoria omenirii arată ca o spirală a evoluției și privind în timp, dincolo de prezent, haosul precede întotdeauna nașterea lumilor noi, așa că, din mijlocul haosului, este important să putem întrezări zorii unei lumi noi.

În lumea aceasta nouă, eu văd astrologia ca făcând parte din viața de zi cu zi a fiecărui om ce va trăi în rezonanță cu alinierile planetare într-un mod conștient și asumat. Și acum trăim influențele planetare, dar mai degrabă le resimțim ca destin implacabil și nu ca oportunități de creștere și asumare. Însă, pentru că tot mai mult oamenii caută să descopere sensuri mai profunde ale viețuirii și evoluției și se adâncesc în cunoaștere, cu timpul, destinul implacabil va deveni destinul pe care fiecare și-l construiește singur.

Zilele acestea se petrece o conjuncție plină de magie și imprevizibil – Uranus se întâlnește cu Marte și Nodul Nord (destinul, menirea) în Taur. Ouranos – Tatăl Cer, cel care avea darul vederii înainte, știind ce urma să se întâmple, cel asociat cu mintea divină, se întâlnește cu Marte, cel pus pe acțiune și ancorat în realitatea imediată, și cu Nodul Nord – capul dragonului, cel care indică direcția, sensul, dharma. Taurul este semnul de pământ care este cel mai în legătură cu trupul, cu materia, cu senzația. În mod sigur vom ajunge să simțim în corp influențele astrologice, printre altele.

Mi se pare nu doar nimerit, ba chiar deloc întâmplător, ca pe fondul unei asemenea conjuncții, să se desfășoare un eveniment astrologic a cărui intenție principală este să aducă astrologia mai aproape de sufletele noastre, într-un mod matur, elevat, concret, științific – AstroAnima Fest.

Am fost pasionată de astrologie încă de când am început să pricep cât de cât că sunt și eu pe lumea asta. Zodiacul universal a fost prima carte căreia i-am tocit coperțile și i-am înegrit paginile, tot răsfoind-o și căutând să memorez cum e cu zodiile. La început, era ca o joacă de adolescenți – ”hai să vedem cum se înțelege racul cu berbecul”, dar cu timpul a devenit serios, a devenit cunoaștere deschizătoare de minte și de suflet, a devenit o cale de dezvoltare, de creștere, un instrument cât se poate de practic, care m-a ajutat nu doar să mă cunosc pe mine, ci să și ajut pe alții, pe drumul lor.

”Nosce te ipsum!” – scria la intrarea în Oracolul din Delphi, ”Cunoaște-te pe tine însuți, și vei cunoaște universul!” spun toate marile filosofii și religii ale lumii, în toate culturile se ajunge la acest dicton ca punct de plecare în evoluție, iar astrologia, alături de alte discipline și căi spirituale, este unul dintre ajutoarele de nădejde pe acest drum. Nu e singurul, asta este cert, dar este cel prin care mie Dumnezeu mi-a vorbit.

Așa că, până să fim conștienți de cum se simt în corp influențele planetare și ce facem cu ele, până vom folosi informațiile astrologice la interviul de angajare și vom cultiva grădini în acord cu mersul planetelor pe cer, la scară largă, putem începe să aprofundăm cunoașterea astrologică dincolo de horoscoapele zilnice sau de articolele despre Mercur retrograd, deși și acestea au rolul lor în procesul de evoluție.

AstroAnima Fest își propune să stimuleze mai mult această curiozitate pentru informația autentică și corectă, să insufle pofta de a studia și cunoaște mai în profunzime astrologia, să invite spre o cale de autocunoaștere străbătută deja de câteva mii de ani de marii înțelepți ai lumii, însă mereu în continuă evoluție, descoperindu-și mereu noi și noi aspecte, prin cercetătorii astrologi ai zilelor noastre.

Prima ediție a acestui festival are invitați astrologi cu o bogată experiență nu doar de consiliere astrologică, ci și de cercetare și dezvoltare a acestei discipline în România. Munca mea este abia la început și pot doar să sper ca măcar un procent din ce au realizat ei, să pot reuși în această viață.

Programul conferințelor se găsește și pe pagina de Facebook a evenimentului, dar îl las și aici:

AstoAnima Fest – Program:

Vineri 16.09.2022

15:30 Claudia Băcuță – „Magia sunetului” – muzica sferelor

CONFERINȚE

16:00 – 17:00 Firicel Ciarnău – „Ce este, de fapt, astrologia?“

Pauza 15 min

17:15 – 18:15 Dan Ciubotaru – „Secretele cercului zodiacal”

Pauza 15 min

18:30 – 19:30 Ana Maria Negrii – “ Astrograma natala si calatoria spre Centru “

Sâmbătă 17.09.2022

13:30 Claudia Băcuță – „Magia sunetului” – muzica sferelor

CONFERINȚE

14:00 –15:00 Sanda Ionescu – „Simbolistica și contemplarea lui Venus în mitologie și artă”

Pauza 15 min

15:15 – 16:15 Florina Rădulescu – „Venus în zodii și limbajul iubirii”

Pauza 15 min

16:30 – 17:30 Cerasella Pere – “ Timpul – Puterea iubirii în acțiune “

Pauza 15 min

17:45 – 18:45 Sorin Bratoveanu – „Venus și chimia astrală a iubirii”

Duminică 18.09.2022

10:30 Claudia Bacuță – „Magia sunetului” – muzica sferelor

CONFERINȚE

11:00 – 12:00 Ion Hristescu – „Vocație, chemare, carte de vizită. Mijlocul cerului. Ce este și cum îl folosim”.

Pauza 15.min

12:15 – 13:15 Ioana Ispaș – „De la Tesla la Musk – Silința ca menire, percepută în timp”.

Pauza 15.min

13:30 – 14:30 Camelia Pătrășcanu – „Lumea de mâine / Provocările tehno-conștientei”

14:30 – 15:30 Dan Ciubotaru, Ion Hristescu – Stand-up Astrologic

Pe lângă conferințe, programul va include și o serie de workshopuri, în care vor fi aprofundate temele conferințelor, într-un mod practic, astfel încât informația astrologică să poată deveni instrument de lucru util, de luat acasă, pentru cei care vor participa.

Evenimentul se adresează nu doar practicanților de astrologie, ci mai ales celor pasionați de cunoaștere, celor care caută să guste cât mai mult din înțelepciunea adunată de-a lungul veacurilor de omenire, celor care își doresc să crească în suflet, să se îmbogățească în spirit, pe toți vă așteptăm între 16-18 septembrie 2022 la AstroAnima Fest, în București la CinemaPro.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de aici:

Urmăriți și pagina de facebook a evenimentului pentru detalii și actualizări de informații: https://www.facebook.com/events/1044017036301682/?active_tab=about

Eu, una sunt foarte emoționată și încântată și abia aștept să ne adunăm atâția iubitori de astrologie într-un loc. Sper să vă încânte în egală măsură invitația noastră și să ne vedem cu entuziasm la acest festival astrologic aflat acum la prima ediție din nenumăratele care vor urma.

Să ne vedem cu bine!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.