Despre astrogramă

M-a tot întrebat lumea – „ce e aia astrogramă?” şi m-am gândit să scriu despre asta atât cât am descoperit eu până acum.

Şi cel mai nimerit lucru pe care îl pot spune, în urma experienţei mele de până acum şi începând cu exemplul personal, este că astrograma reprezintă o hartă a comorilor personale şi descoperind semnificaţiile acesteia, descoperim drumul spre comori.

offer-5511-18761

Astrograma se mai numeşte „hartă natală” pentru că este o hartă a cerului din exact momentul naşterii noastre, iar energiile manifestate în acel moment ne aduc anumite înzestrări şi ne pregătesc pentru acele experienţe pe care le avem de trăit pentru evoluţia sufletului nostru.

Astrograma este unică, la fel cum fiecare dintre noi este unic şi are calea sa de evoluţie distinctă şi croită exact pentru nevoile fiecăruia. Cunoaşterea aspectelor din astrogramă ne ajută să devenim conştienţi de potenţialul pe care îl avem, precum şi de limitările noastre, astfel încât să ne concentrăm atenţia spre a ne folosi în cel mai eficient mod de înzestrările noastre. Este un proces de autocunoaştere care ne poate duce în final chiar spre un mod de a trăi mai conştient şi mai împlinitor.

Există în astrogramă foarte mulţi indicatori ai acestui proces de autocunoaştere şi să mă apuc să-i scriu aici, ar însemna să reiau tot cursul de astrologie. Pot însă să vă povestesc cum am înţeles eu de ce toată lumea mă vedea optimistă, veselă, curajoasă şi mereu voioasă, când eu nu mă simţeam aşa mereu şi aveam momente în care mă simţeam pierdută şi confuză. La cursul de astrologie am conştientizat că ceilalţi îmi percepeau ascendentul din săgetător în manifestare, iar latura de om cu soarele în peşti îmi rămânea mie – să mă descurc cu ea.

Pe de altă parte am înţeles şi de unde mi se trage spiritul de observaţie ascuţit, tendinţa de a face lucrurile cât mai aproape de perfecţiune dar şi capacitatea de analiză bine dezvoltată şi m-am bucurat să descopăr că asta stă scris în harta mea încă de când m-am născut.

Apoi am tot descoperit pe rând cum să folosesc energiile planetelor şi tendinţele zodiilor în casele cerului (sectoare de viaţă) – cum să fac să fac bani, cum să muncesc, cum e mai bine să mă manifest în relaţiile cu cei dragi, ce să fac ca să-mi fie bine în carieră, ce cale e mai bine să abordez când vine vorba de proiecte personale şi creativitate, care e drumul care mă duce mai aproape de Dumnezeu şi de menirea mea.

Astrograma este în primul rând un profil al personalităţii noastre, e ca un fel de caracterizare generală; pe măsură ce aprofundăm studiul ei, aflăm tot felul de secrete care au menirea să ne ajute atât să ne cunoaştem mai bine şi să ne clarificăm anumite aspecte despre noi, cât şi să ne indice care sunt cele mai potrivite mijloace de a acţiona în anumite sectoare de viaţă, astfel încât să curgem în acelaşi ritm cu universul, să nu mai înotăm împotriva curentului.

Pe mine mă ajută să mă iubesc din ce în ce mai mult de fiecare dată când mi se mai revelează ceva. Mai mult decât atât, de când studiez şi practic astrologia, am învăţat să-i accept şi să-i iubesc pe toţi cei cu care vin în contact pentru că ştiu că fiecare are culoarea lui unică şi are de dus propriile lupte pentru evoluţia personală.

Astrograma îţi arată potenţialul şi defectele şi te ajută să manifeşti versiunea cea mai înaltă a ceea ce poţi fi. Să-ţi cunoşti astrograma înseamnă să-ţi acordezi sunetul interior la vibraţia universului şi să te intergrezi armonios în simfonia cosmică.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.